Konu: Love Meaning Of ZANESSA[ALINTI Paz Ağus. 03, 2008 1:35 pm
buyrun oyuncular vanessa hudgens ( vanessa)
zac efron ( zac)
ashley tisdale (sydney)
emily osment ( melinda)
lucas grabeel ( chris)
emily browning (jessica)
RaBisH
Konu: Geri: Love Meaning Of ZANESSA[ALINTI Paz Ağus. 03, 2008 1:36 pm
buda ilk bölüm bakın alıntı tamam mı? buarada maksadım flood deil öyle yazınca çok zun oluyor ondan böyle yazdım melinda : Burası benim yerim Vanessa : aa öylemi üzgünüm melinda : neyse otur sen bende şuraya otururum bu arada ben melinda vanessa : bende vanessa memnun oldum melinda : bende sen yeni olmalısın seni daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. vanessa : evet Los Angelestan yeni taşındık buraya melinda : los angelestan sonra san fransisco senin için zor olmalı vanessa : yoo aslında burayı seviorum birkaç kere tatile gelmiştim
o sırada sınıfa öğretmen girer vanessa yı bütün sonıfa tanıştırır zil çaldığında ;
melinda : bişeyler yiyelim mi vanessa : süper olur açıktan ölüyorum melinda : aynen
X : melinda melinda : (arkasını döner) Vanessa sana abimi tanıştırıyım.. vanessa : chris chris : vanessa sen burda hee inanılacak gibi deil Vanessa : bir süre burda yaşamamız gerekiyormuş. seni gördüğüme o kadar çok sevindim ki. chris : aynen cnm ya bizde sydneyle hep seni ne kadar özlediğimiz konuşuoduk son zamanlarda melinda : bu güzel sohbetinizi bölmek istemezdim ama karnım zil çalıyor. hadi kantine gidelim orda konuşursunuz. chris : dur önce bana evin anahtarlarını ver melinda : neden chris : zac anahtarlarını kaybetmiş şimdide eve gidicekmiş melinda : ona da anahtar dayanmıyor. ( anahtarı uzatır) söyle onu bunu da kaybetmesin. chris : tamam tama hadi sonra görüşürz
melinda ve vanessa kantine giderler ve bişey alırlar; Y: vanessa vanessa ( arkasını döner) sydney sydney : ( sarılırlar) demek geldin ve bana haber vermedim .. (bir daha sarılır) çok özledim seni yaa vanessa : bende cnm yaa valla eklım hep sizdeydi sydney : tabi cnm çok belli oluo bu arada chrsi nerde o da seni çok özlemişti vanessa: onunla karşılaştık biraz önce melinda : bir dakika yaa ben şimdi anlıyorum sizi bahsettiğiniz şu ünlü vanessa bu vanessamı???? sydney : evet melinda: nasıl daha önce anlayamadım ya sende o kadar çok bahsettiler ki sanki seni tanıyor gibiydim ama anlaşılarn yanılmışım.
tam bu sırada melindanın telefonu çalar. melinda : efendim abi melinda : nerden bilim ben abi yaa (telefonu kapatır) sydney : zac miydi??? melinda :başka kim olabilir yine bişeylerini kaybetmiş sydney : (vanessaya dönerek) zac melindanın diğer abisi vanessa: chrisin ondan bhasettiğini hatırlıyorum. chris : birileri benim adımımı andı sydney : hoşgeldin aşkım chris: hoşbulduk cnm ya duydunuz mu son dersler boşmuş hocaların tatil öncesi işleri varmış herkes gidio hadi bizde bişiler yapalım sydney : süper olur melinda : olur vanessa? vanessa: banada uyar. chris : o zaman bize gidip film seyredelim çok güzel bir film var elimde vanessa: (içinden) lütfen korku filmi olmasın sydney : ne filmi chris : the pink pinther (pembe panter) komedi filmi arkadaşlar söyledi çok komik bir filmmiş ( gerçekten çok komik izlemedinizi tavsiye ederim) vanessa içinden) oh be yine kurtulduk melinda : ee hadi gidelim o zaman
çıkarlar ve chrislerin evine gideler ; melinda : ben şu aldıklarımı tabaklara koyup geliorum chris sende filmi hazırla
herkes otururu vanessa ise vee göz gerzdirmeye başlar bu sırada yukarıdan bir ses gelir chris : zac yukardamısın zac : evet burdayım neden erkek geldiniz zac: dersler boştu
zac aşağıya iner zac: (sydney'e dönerek) sydney söyle bakalım nasılım ? bak doğru söyle sydney : ............ zac : çokmu kötü hemen deiştiricem o zaman sydney : yok hayır ben sadece hangi kızın kalbini çalmaya gidiosun dicektim bu halinle bütün kızlar sana bayılıcak.dimi vanessa zac : vanessa???aa meraba ben zac vanessa : bende vanessa sydney : vanessa benim eski arkadaşım zac: demek o ünlü vanessa sensin tanıştığımıza çok memnun oldum vanessa: bende ( gülümser)
bu sırada zacin telefonu çalar zac : efendim....tamam canım...biletler bende orda görüşürz(telefonu kapatır ) gitmeliyim tanıştığımıza tekrar memnun oldum vanessa vanessa : ( gülümser) zac : hoşçakalın der ve gider
...zanessa.ash... Admin
Konu: Geri: Love Meaning Of ZANESSA[ALINTI Ptsi Ağus. 04, 2008 6:43 am
saol cnm okumuştm bunu bi sitede..
RaBisH
Konu: Geri: Love Meaning Of ZANESSA[ALINTI Ptsi Ağus. 04, 2008 6:44 am
evet zaten alıntı yazdım başına
...zanessa.ash... Admin
Konu: Geri: Love Meaning Of ZANESSA[ALINTI Ptsi Ağus. 04, 2008 7:41 am
eet..
busecikk
Konu: yeni bölüm Paz Tem. 26, 2009 9:15 am
ya yeni bölüm nerdeeee...yalnızca 1 bölüm mü ben bunun 2. bölümünü aradım bulamadım bilen varsa söylesin lütfen...
busecikk
Konu: Geri: Love Meaning Of ZANESSA[ALINTI Ptsi Tem. 27, 2009 7:59 am
ya nerde gördüyseniz söler misiniz????????????lütfennnnnnnnnn
busecikk
Konu: Geri: Love Meaning Of ZANESSA[ALINTI Perş. Tem. 30, 2009 5:55 am
ya lütfen 1,2,3 ü söyleyin 4 ve 5 i biliom ne olurr............................rrrrrrrrrr..........rrrrrrrrrrr........